Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Venturemates Oy on yksityinen Suomalainen konsultointi yhtiö jonka juuret ovat syvällä Suomalaisessa metsäteollisuudessa.

 

 Osaamisemme on:

 

Säästö projektit 

Käymme läpi hyväksi todetulla menetelmällä yrityksen koko hankinta menon, mukaan lukien NWC . Palkkiomme voi olla kiinteä tai tulokseen/ säästöön sidottu.

 

Toimitusketjun optimointi

Tehokas toimitusketju tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Digitalisaation tasoa nostamalle päästään kiinni prosessin sisällä oleviin epäjatkuvuus tekijöihin ja kahdeksaan hukkaan (TIM WOODS).

 

Liiketoiminnan kehitys 

Aasian kokemuksemme kautta voimme tarjota liiketoiminnan- ja myynnin kehitystä Aasiassa, sekä Aasialaisille asiakkaille liiketoiminnan kehitystä Euroopassa. 

 

Vuokrajohtaja

Joskus kun tilanne on käsissä, nopein tapa saada aikaan muutos on ottaa taloon määräaikainen vuokrajohtaja. Meillä on kokemusta eri suhdanteista, saneerauksista, investointi projekteista, muutos projekteista, strategian muutoksista, organisaation rakentamisesta, IT hankkeista, kansainvälisestä liiketoiminnista sekä Aasian liiketoiminnasta. Vuokrajohtajana kaikki tämä kokemus on käytössänne.

Jokaiseen sudenkuoppaan ei kaikkien tarvitse kompastua - kokemus auttaa.

 

Ota yhteyttä niin jutellaan miten osaamisemme voi auttaa juuri teitä,

ensimmäinen konsultointi on maksuton !

 

Soita 040 582 8413 tai lähetä email mikael.novaky@venturemates.com